OPINIE

Chata „na Końcu” Świata posiada  12 opinie

Jeżeli byłeś naszym gościem, możesz dodać własną opinię – Dodaj opinię o obiekcie

Opinie:

Spokojne i ciche miejsce

Byliśmy w obiekcie Chata na końcu świata od 15.11 do 25.11 i obiekt oceniamy jako wspaniały – fajny zimowy klimat (dom utrzymany w świetnym standardzie). Odwiedzimy ten obiekt na pewno za rok 😉

Joanna Michalik
Grudzień 4, 2017

Ciche spokojne miejsce w Beskidzie wyspowym

Polecam wszystkim tą chatę którzy planują wybrać się na wyprawy po beskidzie wyspowym – chata położona jest w świetnym miejscu tuż u podłoży góry Mogielica. Obsługa i wyposażenie na najwyższym poziomie.

Kamila Górka
Grudzień 4, 2017

Polecam

Polecam wszystkim chatę na Koću świata – idealne miejsce na weekend aby udać się w szlaki na beskid wyspowy (nawet bezpośrednio z tej chaty). Ceny przyzwoite, obsługa na poziomie.

Krystian Kolar
Grudzień 8, 2017

pozytywna

Ciche, spokojne miejsce, idealne na wyciszenie się oraz odpoczynek w krainie przyrody. Jak najbardziej polecam. Sławek Michalik

Sławek Michalik
Styczeń 8, 2018

Super przyjęcie oraz nocleg

Bardzo polecam Chatę ! Byliśmy z rodziną na przyjęciu urodzinowym znajomego i była super zabawa! Profesjonalna obsługa i super pokoje, w których można później zregenerować siły. Na pewno jeszcze wpadniemy!

Gosia

Małgorzata Falisz
Styczeń 22, 2018

Wspaniały wypoczynek!

Bardzo polecam, byliśmy z mężem 2 dni i zaznaliśmy tam wszystkiego czego się spodziewaliśmy! W pokoju bardzo czysto, śniadanie jak dla bogów! Wpadniemy tam już niedługo. Pozdrowienia

Bożena Konar
Kwiecień 9, 2018

Cheap goods

I appreciate, cause I found just what I was looking for. You have ended my 4 day long hunt! God Bless you man. Have a great day. Bye ceekcakakdfg

Johnb524
Maj 28, 2018

Cheap goods

Hello! This is my first comment here so I just wanted to give a quick shout out and tell you I really enjoy

Johnb465
Maj 28, 2018

Cudowny zakątek z dala od cywilizacji

Spędziliśmy wspaniale czas, z dala od cywilizacji, w obcowaniu z piękną przyrodą, zwiedzając na rowerach okolice przepięknego Beskidu Wyspowego, niedocenionego i zarazem nie przeludnionego. Chata ma swój Klimat, połączona nowoczesność z tradycją i akcentem góralskim. Przede wszystkim czysto i smacznie. Na pewno wrócimy zimą.

Ingrid Wiśniewski
Wrzesień 14, 2018

Z całego serca polecam!

Wspaniały pobyt, przepiękna okolica, polecam

Sonia Gibisz
Grudzień 4, 2018

podziękowania za udany pobyt w Chacie na końcu Świata.

W połowie maja 2018r. byłem cztery dni w Chacie. Jest to dobre miejsce do wypoczynku. Bardzo dobra lokalizacja w górach, a także bardzo dobra opieka gości przez Panią właścicielkę.. Na uwagę zasługuje bardzo dobre jedzenie i warunki mieszkaniowe. pozdrawiam Andrzej Nitowski

Andrzej Nitowski
Luty 26, 2019

Wymarzony Odpoczynek

Miejsce warte polecenia na kazda pore roku 🙂 na pewno tu zawitam ponownie za jakis czas. Majac taka baze, mozna zaplanowac pobyt tak, by byl maksymalnie efektywny. Dobra lokalizacja, bardzo mili ludzie, czystosc i pyszne sniadanie, rozsadne ceny, calosciowa jakosc- super. Pozdrawiam 🙂

Henryk Field
Marzec 19, 2019