OPINIE

Chata „na Końcu” Świata posiada  15 opinie

Jeżeli byłeś naszym gościem, możesz dodać własną opinię – Dodaj opinię o obiekcie

Opinie:

Spokojne i ciche miejsce

Byliśmy w obiekcie Chata na końcu świata od 15.11 do 25.11 i obiekt oceniamy jako wspaniały – fajny zimowy klimat (dom utrzymany w świetnym standardzie). Odwiedzimy ten obiekt na pewno za rok 😉

Joanna Michalik
Grudzień 4, 2017

Ciche spokojne miejsce w Beskidzie wyspowym

Polecam wszystkim tą chatę którzy planują wybrać się na wyprawy po beskidzie wyspowym – chata położona jest w świetnym miejscu tuż u podłoży góry Mogielica. Obsługa i wyposażenie na najwyższym poziomie.

Kamila Górka
Grudzień 4, 2017

Polecam

Polecam wszystkim chatę na Koću świata – idealne miejsce na weekend aby udać się w szlaki na beskid wyspowy (nawet bezpośrednio z tej chaty). Ceny przyzwoite, obsługa na poziomie.

Krystian Kolar
Grudzień 8, 2017

pozytywna

Ciche, spokojne miejsce, idealne na wyciszenie się oraz odpoczynek w krainie przyrody. Jak najbardziej polecam. Sławek Michalik

Sławek Michalik
Styczeń 8, 2018

Super przyjęcie oraz nocleg

Bardzo polecam Chatę ! Byliśmy z rodziną na przyjęciu urodzinowym znajomego i była super zabawa! Profesjonalna obsługa i super pokoje, w których można później zregenerować siły. Na pewno jeszcze wpadniemy!

Gosia

Małgorzata Falisz
Styczeń 22, 2018

Wspaniały wypoczynek!

Bardzo polecam, byliśmy z mężem 2 dni i zaznaliśmy tam wszystkiego czego się spodziewaliśmy! W pokoju bardzo czysto, śniadanie jak dla bogów! Wpadniemy tam już niedługo. Pozdrowienia

Bożena Konar
Kwiecień 9, 2018

Cheap goods

I appreciate, cause I found just what I was looking for. You have ended my 4 day long hunt! God Bless you man. Have a great day. Bye ceekcakakdfg

Johnb524
Maj 28, 2018

Cheap goods

Hello! This is my first comment here so I just wanted to give a quick shout out and tell you I really enjoy

Johnb465
Maj 28, 2018

Cudowny zakątek z dala od cywilizacji

Spędziliśmy wspaniale czas, z dala od cywilizacji, w obcowaniu z piękną przyrodą, zwiedzając na rowerach okolice przepięknego Beskidu Wyspowego, niedocenionego i zarazem nie przeludnionego. Chata ma swój Klimat, połączona nowoczesność z tradycją i akcentem góralskim. Przede wszystkim czysto i smacznie. Na pewno wrócimy zimą.

Ingrid Wiśniewski
Wrzesień 14, 2018

Z całego serca polecam!

Wspaniały pobyt, przepiękna okolica, polecam

Sonia Gibisz
Grudzień 4, 2018

podziękowania za udany pobyt w Chacie na końcu Świata.

W połowie maja 2018r. byłem cztery dni w Chacie. Jest to dobre miejsce do wypoczynku. Bardzo dobra lokalizacja w górach, a także bardzo dobra opieka gości przez Panią właścicielkę.. Na uwagę zasługuje bardzo dobre jedzenie i warunki mieszkaniowe. pozdrawiam Andrzej Nitowski

Andrzej Nitowski
Luty 26, 2019

Wymarzony Odpoczynek

Miejsce warte polecenia na kazda pore roku 🙂 na pewno tu zawitam ponownie za jakis czas. Majac taka baze, mozna zaplanowac pobyt tak, by byl maksymalnie efektywny. Dobra lokalizacja, bardzo mili ludzie, czystosc i pyszne sniadanie, rozsadne ceny, calosciowa jakosc- super. Pozdrawiam 🙂

Henryk Field
Marzec 19, 2019

Miejsce piękne, czysto, schludnie i

Miejsce piękne, czysto, schludnie i bez skrępowania. Gospodarze przemili dbają o najdrobniejsze szczegóły.
Polecam to miejsce bez cienia wątpliwości.
Katarzyna

Katarzyna Pisula-Masny
Czerwiec 14, 2019
Korneliusz Gliwa
Wrzesień 2, 2019

Wspaniały obiekt

Dziękujemy za super pobyt lipiec 2019
przepiękna okolica na oderwanie się od codzienności brak zasięgu to tylko atut na dzisiejsze czasy.

Olga Figiel
Wrzesień 2, 2019